Segmen Bloglist By Kaella - kaellaaaa's

Tuesday, December 5, 2017

Segmen Bloglist By Kaella


Assalammualaikum :)

(Bismillah) so i guess this is my very first time buat segmen dekat blog sendiri. lepasni ada plan nak buat giveaway tapi masih dalam list. okey, sebabkan tahun 2018 dah memang tak lama lagi biar pun baru 5/12/2017 hehe tapi i'm too excited to create my own bloglist sebabkan my own bloglist sunyi sepi belum ada list blog lagi. so i would like to invite all of my reader to join bloglist by kaella.

the rules is simple,

  • Buat post tajuk " SEGMEN BLOGLIST BY KAELLA"
  • Letakkan banner dan backlink kan ke entry ini
  • Tuliskan post korang mengenai my blog 
  • kena follow my blog ( http://thekaellaaaa.blogspot.my )
  • follow my instagram ( kaellaaaaa )
  • add my facebook ( facebook )
  • after done, comment dekat bawah berserta link entry yang korang buat.
and the best things is, semua yang join segmen by kaella akan masuk dalam carta bloglist mulai dari  tarikh tutup segmen sehingga 28 February 2018. 

tarikh tutup segmen pada 20 December 2017