Kenapa anda harus memiliki Aloe Vera Gel ? - kaellaaaa's

Wednesday, March 29, 2017

Kenapa anda harus memiliki Aloe Vera Gel ?


Assalammualaikum

Aloe Vera Gel adalah sejenis gel minuman yang diperbuat daripada lidah buaya, tahu tak lidah buaya tu apa ? tu hah kat atas tu lidah buaya,

Usus kotor menjadi punca badan berpenyakit.

Ramai yang tak ambik kesah dengan usus kita ni, tak ramai yang tahu penyakit kita kadang-kadang datang dari pemakanan kita sendiri, biarpun makanan itu yang dimasak di rumah. Sebenarnya makanan yang kita makan selalunya mengandungi banyak pengawet, pewarna, bahan kimia, perasa tirual, kolesterol, lemak dan banyak lagi. Tapi sebabkan kita ni pantang nampak makanan, kita makan je tanpa fikir apa yang jadi kepada usus kita sendiri, sampai cuai dengan kesihatan diri sendiri. Jangan jadi macamni.

Macam saya, dulu tak ambik kesah pun dengan pemakanan seharian, tapi bila saya jumpa ALOE VERA GEL saya sedar yang selama ni pemakanan tu la yang buat saya sakit *dah serik asyik masuk hospital*

korang kena tengok dulu video ni, tengok tau.


Ramai yang kata, “alaa minum air mineral je pun dah boleh bersihkan usus kita” yes, memang air mineral membersihkan usus kita, tapi tak membersihkan 100% kotoran yang ada di dinding usus kita, banyak mana pun kita minum tak akan mampu tandingi AVG yang kita minum walaupun dengan nilai yang sedikit.

Kenapa kena ambik Aloe Vera Gel ?

Sebab pati Aloe Vera Gel adalah pati yang di tanam secara semulajadi, AVG ni boleh menembusi lapisan usus kita serta membersihkan longgokan toksin dan kerak usus yang masih melekat di dinding usus kita walaupun sebenarnya kita dah buang air besar setiap hari.

Selain daripada itu, orang yang bermasalah dengan sembelit, saya syorkan minumlah AVG ni, sebab AVG boleh melancarkan pembuangan, so jangan risau kalau ada masalah sembelit, dah boleh berbahagia lepas anda memiliki AVG ni.

AVG juga mampu mencantikkan dan menyihatkan kulit serta boleh merawat masalah jerawat, luka kecil, gigitan serangga, melecur dan memudarkan parut yang masih baru. AVG juga secara tidak langsung boleh mempercepatkan proses penyembuhan.

Khasiat AVG juga mampu melembutkan rambut, melebatkan dan mencantikkan. So lepasni, tiada lagi masalah rambut yeay. Selain itu, AVG juga mempunyai banyak khasiat antaranya ;

·         Membantu mengawal kolestrol dalam darah.
·         Membantu mengurangkan masalah akibat gout
·         Memperbaiki sel darah
·         Membantu menghalang penyakit batu karang
·         Melancarkan system penghadaman adan penyakit ulser
·         Menyingkirkan toksin dalam usus dan melindungi usus
·         Membantu meyingkirkan kafein yang terhasil daripada kopi atau the
·         Melegakan sakit buasir / sembelit
·         Membekalkan mineral, vitamin dan enzim yang tidak mampu di hasilkan oleh badan.
·         Memelihara kesan buah pinggang
·         Mengawal dan memelihara gastrik
·         Membantu mengawal kadar gula dalam darah

So you guys nak sehat ke taknak ? kalau nak sehat boleh terus berhubung dengan saya *senyum lebar* boleh comment dekat bawah ni *tunjuk bawah* dan boleh terus Tanya dekat page / facebook saya, terima kasih.

Jom sama-sama kita jaga kesihatan. Jangan lupa juga family kita tau, tak kan nak sehat sensorang je hehe