8:53:00 PM 2

#throwback one week before RESULT


hai and selamat malam semua. hopely korang semua sihat. amin :)

hmm, back to my story about one week before the result. guess what ? HAHA.. tak dapat guess kan ? oke. tell ya, seminggu sebelum result tu kitaorang ada pergi satu tempat ni, special punya laa.
syukur Alhamdulillah  juga sebab TERpilih juga pergi tempat tu. best giler-giler kot..

OUTWARD BOUND SABAH

hmm cakap pasal tempat ni mungkin ada sesetengah orang yang tahu dan mungkin juga ada yang LANGSUNG tak tahu. ok raise you hand kalau tak tahu. HAHA. actually aku pun sebenarnya tak berapa tahu pasal tempat ni, ni pun firstime datang tempat ni. alaaa tempat ni bukan jauh sangat dari sekolah, depan sekolah sahaje. HAHA. memanglah jalan pergi depan sekolah guna budjet tak berapa mahal, tapi kalau dikirakan budjet datang tempat ni pun HAH boleh beli handpon 2 biji lagi tauu.. hmm pasal budjet tu aku lupa sikitlaa sebab tak berapa focus time cg becakap tu. macam-macam yang ada dalam hotak =.=

2 day's 1 night 
singkat sangat masa kami time tu, tapi for you information, banyak sngat boleh dapat dalam masa 2 hari 1 malam tu, banyak benda yang dapat aku belajar dari sana. 
Day's 1
so macam biasa, kitaorang ada sesi perkenalan sekejap biarpun semua kenal sesama sendiri tapi saja buat untuk keluarkan keberanian dalam diri, ce'wahh. ayat powerr tu. HAHA.. 
then lepas tu adalah sikit game yang kitaorang main, best ! sampai kena perah otak lagi time main game time tu. Then habis jee main game tu kitaorang kena ajar how to make khemah. woaa, ingat senang buat khemah tempat tidur ? kalau khemah yang modern tu takpa laa petik jari siap, ni TIDAK ! kena buat khemah yang lama punyalah.. so ini pun memakan masa yang lama juga laa buat benda ni, lepas tu kitaorang masak sendiri tauu. HAHA.. sedap tak sedap makan, yang penting perut ada isi.. 
Banyak benda best aku dapat dalam satu hari tu sampailah ke malamnya :) 

Day's 2
oke. sedih juga sebab last day stay dekat OUTWARD BOUND ni. syok laa dapat stay sini, biarpun masa agak padat, yang penting dapat stay kan ? 
so, cita hari kedua ni kitaorang ada main flying fox, climbing rock dan macam-macam lagi. so main game ni exited sangat sampai tak boleh diungkapkan dengan kata-kata. ce'wahhh ! HAHA..
anything enjoy it --'

ok. sebelum mulakan game, kitaorang kena pakai benda ni, untuk keselamatan. supaya tak terjadi something yang buruk dengan kitaorang.. haa nampak lucu, tapi ni PENTING ! it's for our safety 

*climbing rock*
see.. HAHA. jangan jeloss :) biarpun dalam masa sejam melekat di batu macam cicakgirls sudah yang penting dapat naik kan.. biarpun setakat 9 kaki, tapi i can do it. yeahh ! 

*flying fox*
i believe i can fly ~ HAHA.. bukan senang tauu, macam mauu TERcabut jantung main game ni, yang penting enjoy ! HAHA.. 

*kump 3*
snap sekejap sebelum pergi flying fox


peace --'


my group while playing the game. miss :'(

*last day*



oke. sebelum pulang sekolah, snap picture sekejap :) hahaha..
really miss that moment !

ok then. bye all. 
assalammualaikum --'